Tilbake
Etiopia Kochere
Kaffa
(3)
Ikke tilgjengelig neste uke
Etiopia, kjent som Arabica-kaffens fødested, tilbyr en utrolig smaksmangfold. Spesielt Yirgacheffe i Gedeo-sonen, Sidama-regionen, produserer kaffe med nyanserte blomsterkarakteristikker, tydelig sødme og sprudlende syrlighet. Harrar, derimot, gir mer sjokoladeaktige undertoner. Våtforedling og bærtørking bidrar til de distinkte smakene.
Smaksprofil
Appelsinmarmelade, steinfrukt og honning
Land/Område
Etiopia, Kochere, Yirgacheffe
Brenningsgrad: Lysbrent
Bønnetype: Heirloom
Prosess: Vasket
Kundevurderinger
0.0 av 5
0 vurderinger
1 stjerner
0%
2 stjerner
0%
3 stjerner
0%
4 stjerner
0%
5 stjerner
0%
Skriv din vurdering
Del din mening om Etiopia Kochere