Tilbake

Etiopia Kochere

Etiopia Kochere

Kaffa

(3)

Ikke tilgjengelig neste uke
Etiopia, kjent som Arabica-kaffens fødested, tilbyr en utrolig smaksmangfold. Spesielt Yirgacheffe i Gedeo-sonen, Sidama-regionen, produserer kaffe med nyanserte blomsterkarakteristikker, tydelig sødme og sprudlende syrlighet. Harrar, derimot, gir mer sjokoladeaktige undertoner. Våtforedling og bærtørking bidrar til de distinkte smakene.
Smaksprofil
Appelsinmarmelade, steinfrukt og honning
Land/Område
Etiopia, Kochere, Yirgacheffe
Brenningsgrad: Lysbrent
Bønnetype: Heirloom
Prosess: Vasket

Kundevurderinger

0.0 av 5

0 vurderinger

1 stjerner

0%

2 stjerner

0%

3 stjerner

0%

4 stjerner

0%

5 stjerner

0%


Skriv din vurdering

Del din mening om Etiopia Kochere


Anmeldelser