Første pose gratis! Kampanjen varer til og med 16. juni

Om oss

“Vår visjon er å bygge verdens beste kaffeabonnement. Vi ønsker at du skal få den beste kaffen, levert enkelt.”-David Hummelsund og kristian Rykkje

Historien vår

Vår historie startet i 2022 og har ført oss til opprettelsen av Coffeo. Vi var 2 gode kompiser med et felles mål: Vi vil gjøre det enkelt for alle i Norge å få tak i god spesialkaffe, uansett hvor de bor. Frustrert over mangel på fleksible kaffeabonnementer, bestemte vi oss for å endre på dette.

Selv om vi ikke er eksperter på å brenne kaffe selv, valgte vi å jobbe med dyktige kaffebrennerier for å tilby våre kunder en enestående kaffeopplevelse. Vi forestilte oss et kaffeabonnement hvor du fritt kan velge blant ulike kaffetyper fra forskjellige brennerier. Dette utartet seg til å bli COFFEO.

Etter mange møter, smakstester og engasjerte diskusjoner, har vi utviklet Coffeo til det det er i dag: En plattform som ikke bare gir deg tilgang til et bredt utvalg av førsteklasses kaffe, men som også hjelper deg med å finne den kaffen som passer perfekt til din smak.

Teamet vårt

coffeecoffee

Vi er lidenskapelige utviklere og visjonærer som brenner for å skape enkle og innovative løsninger for forbrukere. Fra starten visste vi at for å realisere vår visjon, måtte vi samarbeide med dyktige og erfarne mennesker med forskjellig bakgrunn. Derfor er vårt team en sammensmelting av våre egne talenter og våre samarbeidspartnere.

coffee