🎁 Gi en gave: Kjøp nå, sendes når det passer deg

Tilbake

Fermentado
Tilgjengelig neste uke

Fermentado

Romerike Kaffebrenneri

(0)

Dette er en funky, fruktig kaffe. Høyde: 2000 moh. La Cumparsita gjennomgår en Carbonic Maceration prosess, som begynner med den hele kaffefrukt, etter 60 timer blir den tappet ut gjennom maserasjon i bioreaktorer. Dette er fat hvor saften eller sukkerkonsentrasjonen filtreres, dette blir gjort tre ganger. Gjæringsprosessen varer i omtrent 120 timer, hvoretter kaffen fjernes og overføres til tørkebed i seks dager, noe som gir mulighet for soltørking. La Cumparsita bruker ikke mekanisk tørking, kun soltørking ☀️
Smaksprofil
Melon, kakao, kanel, ananas og vanilje
Land/Område
Colombia
Brenningsgrad: Lysbrent
Bønnetype: Pink Bourbon
Prosess: Co-Fermentation

Kundevurderinger

0.0 av 5

0 vurderinger

1 stjerner

0%

2 stjerner

0%

3 stjerner

0%

4 stjerner

0%

5 stjerner

0%


Skriv din vurdering

Del din mening om Fermentado


Anmeldelser