Tilbake

Tilgjengelig neste uke
Fermentado
Romerike Kaffebrenneri
(0)
Dette er en funky, fruktig kaffe. Høyde: 2000 moh. La Cumparsita gjennomgår en Carbonic Maceration prosess, som begynner med den hele kaffefrukt, etter 60 timer blir den tappet ut gjennom maserasjon i bioreaktorer. Dette er fat hvor saften eller sukkerkonsentrasjonen filtreres, dette blir gjort tre ganger. Gjæringsprosessen varer i omtrent 120 timer, hvoretter kaffen fjernes og overføres til tørkebed i seks dager, noe som gir mulighet for soltørking. La Cumparsita bruker ikke mekanisk tørking, kun soltørking ☀️
Smaksprofil
Melon, kakao, kanel, ananas og vanilje
Land/Område
Colombia
Brenningsgrad: Lysbrent
Bønnetype: Pink Bourbon
Prosess: Co-Fermentation
Kundevurderinger
0.0 av 5
0 vurderinger
1 stjerner
0%
2 stjerner
0%
3 stjerner
0%
4 stjerner
0%
5 stjerner
0%
Skriv din vurdering
Del din mening om Fermentado